Cosy – thermisch halsdoek (kol)

Omschrijving

Cosy is een halsdoek gemaakt van merino wol (thermisch wol). Deze halsdoek voor de motorrijder worden vaak ook gewoonweg kol genoemd. Toch kun je dit product ook gebruiken tijdens andere outdoor activiteiten. De cosy kan het hele jaar door gedragen worden. Dat komt omdat het materiaal ook ventileert. Hierdoor is houdt het halsdoek je warm in de winter en koel in de zomer.

Natuurlijk draagt niemand dit doek als het warm is, maar het is wel uiterst geschikt om het op een koele zomer avond te dragen. Naast deze eigenschappen is het product erg licht en windwerend. Dit laatste is voor de motorrijders van belang. Als je op de motor zit zit je niet te wachten op tegen je gezicht. De kol is geheel naadloos gefabriceerd. Dit garandeert maximale comfortabiliteit.

De cosy is in 4 verschillende designs verkrijgbaar. Wil je meer keuze hebben uit ontwerpen dan kun je kiezen voor de snug halsdoek. Dit product is ook gemaakt van thermisch materiaal, maar is geen merino wol. Dat wil niet zeggen dat het minder comfortabel zit. Integendeel, de snug zit heel comfortabel. Het verschil is het textuur van het materiaal. Welke het beste is kun je eigenlijk niet voor iemand bepalen. Dit is een persoonlijke kwestie. Dit product moet je eigenlijk in de handen hebben gehad. Eigenlijk beide producten. Dit om goed te kunnen vergelijken en te beoordelen. Uiteraard is dit niet voor iedereen nodig. Het ligt aan jezelf hoe belangrijk je het aanvoelen van het materiaal vindt. Een ander verschil is dat de cosy net iets beter isoleert.

De cosy, maar ook de andere halsdoeken kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Motorijders gebruiken het heel vaak, maar een halsdoek dat ook vaak als hoofddoek gebruikt kan worden is ook leuk om er trendy uit te zien. Veel vrouwen kopen dit of een soortgelijk product. Zeker de motorvrouwen zijn hier gek op.

Bestemd voor type voertuig en toepassing

Motor / Halsdoek / Hoofddoek / Gezichtsbescherming

Code

NW200 – Cosy Black
NW201 – Cosy Royal Blue
NW202 – Cosy Pink
NW203 – Cosy Taupe

Kleur

Verschillende kleuren zie “code” en “Afbeeldingen”

Afmetingen

Zie beschrijving.

Adviesprijs

29,95 euro

Jaar

2016 (mogelijk eerder in het assortiment)

Keurmerken

nb.

Tests

nb.

Afbeeldingen

NW200 – Cosy Black

cosy black halsdoek kol
NW201 – Cosy Royal Blue

cosy royal blue halsdoek kol
NW202 – Cosy Pink

cosy pink halsdoek kol
NW203 – Cosy Taupe

cosy taupe halsdoek kol