HotVest met 12 volt aansluiting voor motor

Omschrijving

Anders dat het HotVest met de lithium voeding wordt deze aangesloten op het 12 volt stroom circuit van je motor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je HotVest het op een gegeven moment niet meer doet. Dit vest is ideaal voor de motorrijder die niet afhankelijk wil zijn van een externe stroom voorziening. Maak je lange non-stop ritten door koude gebieden dan is dit de oplossing voor jou.

In dit vest zitten aan voor en achterzijde 3 verwarmingselementen die hals, borst en rug warmhouden. De elementen voel je niet zitten van de Inox Flex heat System technologie. Vooral de verwarmde kraag is erg fijn in de koude winterdagen.

De temperatuur wordt geregeld via een controller met 4 standen, zodat je de warmte precies kan regelen. De controller en accu connector wordt meegeleverd.

De accu connector is zeer gemakkelijk aan te sluiten. Er is een mogelijkheid om een ook aanstekerplug te gebruiken. Deze moet echter apart aangeschaft worden. Zie code.

Het vest is een “compression fit” waardoor het dicht tegen je huid aan zit. De samendrukking van het vest is ideaal om warmte goed door te geven aan het lichaam.

De gaas voering zorgt voor een goede ventilatie.

Het vest kan op hand gewassen worden.

Dit product is ideaal om in combinatie met de hotgrips touring  te gebruiken. Dit is handvatverwarming voor motorfietsen. Er zijn verschillende types hotgrips. Deze link verwijst naar de hotgrips voor touring fietsen.

Volgens RIDE is dit product een test winnaar. Zie “Tests”. Recensie is geschreven in het Engels.

Bestemd voor type voertuig en toepassing

Motor / Verwarmde kleding / Vest 12 volt

Code

HV720 – XS
HV721 – S
HV722 – M
HV723 – L
HV724 – XL
HV725 – XXL
HV726 – XXXL

Onderdelen
HV727 – Controller
HV728 – Accu connector
HV729 – 12V aanstekerplug

Kleur

Zwart

Afmetingen

N.v.t.

Adviesprijs

Momenteel niet bekend

Jaar

2013 (mogelijk eerder in het assortiment)

Keurmerken

nb.

Tests

Ride Magazine Hotvest 12v test

Afbeeldingen

hotvest verwarmdvest 12 volt aansluiting hotvest verwarmdvest 12 volt aansluiting 2 hotvest verwarmdvest 12 volt aansluiting 3hotvest verwarmdvest 12 volt aansteker plughotvest verwarmdvest 12 volt controller