HotVest – Verwarmd vest met lithium batterij

Omschrijving

Dit verwarmd vest wordt gevoed door een lithium accu. Een lithium batterij heeft een hoge energiedichtheid. Er kan dus veel stroom opgeladen worden, waardoor je langdurig plezier hebt van het warme vest. De inzetduur van de batterij is lang (tussen de 2-4 uur).

In de kleding zitten 4 geweven roestvrijstalen warmte elementen. Deze technologie zorgt ervoor dat het vest warm aanvoelt, maar ook flexibel is. Hierdoor voel je ze niet zitten en dit komt het comfort ten goede. De technologie heet de inox flex heatsystem en is ontwikkeld door Oxford LTD.

Het HotVest kan op 4 verschillende standen gezet worden.

De 4 RVS elementen zijn gepositioneerd op de borst en de rug. Waardoor deze lichaamsdelen zelfs op de koudste winterdagen warm gehouden worden. Door de compressie van het vest op de huis wordt de warmte optimaal doorgegeven. De windwerende buitenzijde en de gaas binnenvoering zorgen voor een goede lucht en warmte circulatie.

Het vest kan met de hand gewassen worden.

Het vest is geschikt om te gebruiken op een motorfiets, maar kan ook net zo goed gebruikt worden voor andere wintersporten.

Om dit product te kunnen gebruiken moeten ook volgende artikelen aangekocht worden.

  • 1 x power pack (HV706)
  • 1 x Oplader

Er is een review over dit product geschreven in een magazine van classic biker guide. Zij oordeelden “Absolutely brilliant piece of kit”. Vertaald naar het Nederlands: absoluut een briljant product.

Dit product is bedoeld voor een echte kerel die ook op de motor zit als het ijs en ijs koud is.

Bestemd voor type voertuig en toepassing

Motor / Verwarmde kleding / Vest

Code

HV698 – XS
HV699 – S
HV700 – M
HV701 – L
HV702 – XL
HV703 – XXL
HV704 – XXXL

Onderdelen
HV706 – Lithium power accu
HV705 – Verlengkabel
HV707 – Oplader

Kleur

Zwart

Afmetingen

N.v.t.

Adviesprijs

Momenteel niet bekend

Jaar

2012 (mogelijk eerder in het assortiment)

Keurmerken

nb.

Tests

N.v.t.

Afbeeldingen

hotvest verwarmdvest accu hotvest verwarmdvest accu 2 hotvest verwarmdvest accu 3 hotvest verwarmdvest accu 4 hotvest verwarmdvest accu 5