Montreal – motorjas textiel

Omschrijving

Deze jas is door RIDE magazine uitgeroepen tot een “BEST BUY” product. Dat betekent dat de prijs-kwaliteitsverhouding goed ligt. De jas is iets korter dan de halflange modellen. Hierdoor oogt de jas iets stoerder. Deze motorjas is geheel waterdicht. Dit komt mede door het reissa membraan. Hierdoor ventileert de jas goed, maar er kan geen water doorkomen. Verder bieden de dubbele ritsen en het stormflap systeem ook optimale bescherming tegen water. Uiteraard zijn ook de zakken geheel waterdicht.

De koeling van jas wordt geregeld door ventilatie punten die open en dicht gemaakt kunnen worden.

Er zitten verschillende verstelpunten op de armen en het taille. Hierdoor kan de jast precies op de vorm van het lichaam aangepast worden.

De reflecterende printen op de jas zorgen voor extra visibiliteit. Comfort is bij deze jas prioriteit geweest tijdens de ontwikkeling. De jas heeft namelijk een synthetisch suède kraag als ook zachte manchetten.

De connector rits is compatibel met de broeken van oxford.

Op de rug van de jas is speciaal een zak gecreëerd voor het plaatsen van een rug beschermer. De rug beschermer is los verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, 2 x XL, 3 x XL, 4 x XL en zelfs 5 x XL.

Technische specificaties

 • Buitenzijde: 500D polyester nylon. Duurzame panelen.
 • Extra sterke naden: alle naden zijn zo geplaatst om de werking van de jas te optimaliseren. Dit komt mede tot stand door naden die in een verborgen structuur zijn aangebracht. Als draad is gekozen voor de top kwaliteit gecoate nylon die uit 3 lagen is gebonden.
 • Versterkte structuur: Combinaties van zichtbare en verborgen structuren van extra materialen zijn op kritische plaatsen van de kleding aangebracht om de werking van de jas te optimaliseren.
 • Waterdichte voering en rits aan buitenzijde. Tevens een reissa membraan. Deze is waterdicht, maar maakt ademen toch mogelijk. Tevens waterdichte voering.
 • Klaar om beschermingspanelen te plaatsen: schouder (CE EN 1621-1: 2012), elleboog (CE EN 1621-1: 2012), rug (CE EN1621-2: 2014).
 • Externe elleboog beschermers
 • Verstelbare punten: Taille-riemen, heupen, bovenarmen, onderarmen, manchetten en kraag
 • Zakken: 1 handwarmer zak onder, 1 zak boven en 1 zak aan de achterkant.
 • Ventilatie punten: Borst, Rug, en voorkant armen
 • Verwijderbare voering: Sonic gewatteerd, Fiberfill, Mouwvoering over de gehele lengte
 • Reflecterende panelen over de gehele jas hier en daar geplaatst.
 • Oxford broek connectors
 • Regenmuts. Kan opgeborgen worden in de kraag.

Bestemd voor type voertuig en toepassing

Motor / kleding / motorjas

Code

TM140 S – 5XL Tech black / zwart
TM141 S – 5XL Woestijn kleur
TM142 S – 5XL Zwart / Fluoriseren
TM143 S – 5XL Zwart / oranje
TM144 S – 5XL Zwart blauw

OB100 – Rug beschermer

Kleur

Zie, tekst, paragraaf code en afbeeldingen.

Afmetingen

N.v.t.

Adviesprijs

249,95 euro

Jaar

nieuw in 2016 (mogelijk eerder in het assortiment)

Keurmerken

nb.

Tests

nb.

Afbeeldingen

montreal motorjas tech black montreal motorjas tech black 2 montreal motorjas tech black 3 montreal motorjas tech blauw montreal motorjas tech blauw 2 montreal motorjas tech fluoriserend montreal motorjas tech fluoriserend 2 montreal motorjas tech oranje montreal motorjas woestijn kleur