RP-2 – eendeling motorpak leer

Omschrijving

Het RP-2 motorpak bestaat uit een geheel en is gemaakt van top kwaliteit echt leder. Dit motorpak is netl als de RP-1 in elkaar gezet met zeer sterke veiligheidsnaden en een versterkte structuur. De naden zijn gemaakt van zeer sterke gecoate draad. Samen met de versterkte structuur zorgen ze voor optimale bescherming. Deze bestaat uit zichtbare en onzichtbare lagen op kritische plaatsen. Dit pak is geschikt voor intensief gebruik op de weg als ook op het circuit.

Het leer van dit pak is geperforeerd, zodat er een goede ventilatie ontstaat. Deze zitten echter niet in de buurt van naden of kritische crash zones.

De schouders en knieën worden beschermd door CE gekeurde protectors. Deze kunnen een flinke impact aan. Op de rug van het pak kan een CE gekeurde protector geplaatst worden. Bij het stuitje zit extra voering om eventuele klappen op te vangen tijdens een crash.

Op de schouders en de ellebogen zitten uitwendige sliders die van TPU gemaakt zijn. De knie sliders zijn gemaakt van een racewaardig compound.

In de gebieden waar veel beweging plaatsvindt zitten stretch panelen, zodat men zich gemakkelijk kan bewegen. Synthetisch neopreen rubber in de hals en 100% DuPontTM Kevlar® GFK stretch materiaal in de minder cruciale gebieden.

Aan de rugzijde tussen de schouderbladen zit een aerodynamisch racekussen.

Bestemd voor type voertuig en toepassing

Motor / kleding / motorpak (eendelig)

Code

LM300 – Zwart
LM301 – Wit / zwart / rood
LM302 – Wit / zwart / blauw

Kleur

Zie code.

Afmetingen

N.v.t.

Adviesprijs

649,95 euro

Jaar

2015 (mogelijk eerder in het assortiment)

Keurmerken

nb.

Tests

nb.

Afbeeldingen

rp 2 motorpak blauw rp 2 motorpak blauw 2 rp 2 motorpak rood rp 2 motorpak rood 2 rp 2 motorpak zwart rp 2 motorpak zwart 2